Mario Lisko
Anonyymi
Rekisteröidy ilmaiseksi ja tienaa pisteitä!

  1. Liity nyt!
    Salasana unohtunut?
» Rekisteröidy «

Uutiset


50 000 pelikertaa täynnä!
Julkaistu: vmm, 23.05.2012

Mahtavat 50 000 pelikertaa täyttyi tänään 23.5.2012!  Sivustolla on tekeillä uudistus, joka parantaa sivuston käytettävyyttä ja tuo lisää ominaisuuksia. Kuten esimerkksi jäsenet pystyvät jatkossa lähettämään pelin sivustolle. Lisäksi tekeillä on kaverisysteemi, jolla voit haastaa kaverisi voittamaan tekemäsi tuloksen.
Toivottavasti olette viihtyneet pelien äärellä.


Pelaa ja voita!
Julkaistu: vmm, 20.10.2011

1pelit.fi avaa uuden loka-marraskuussa käytävän kisan, jonka voittajalla on palkintona Brink -peli Playstation 3:lle. Kisaan osallistuminen vaatii rekisteröitymistä sivustolle ja kirjautumista ennen pelin aloitusta. Näin varmistetaan, että tulokset tallentuvat pelisivulle.

Kisattava pelinä on korteilla pelattava Golf pasianssi pro -peli. Suurimman pistemäärän saavuttanut pelaaja voittaa. Kisa päättyy 30.11.2011 klo. 24:00 ja kisan voittajalle ilmoitetaan sähköpostitse.Muammar Gaddafi ja Justin Bieber
Julkaistu: vmm, 02.09.2011

Kaksi uutta ajankohtaista peliä lisätty. Ensimmäinen niistä on Libyan kansannousuun liittyvä hauska peli, jossa diktaattori Muammar Gaddafia lämäytetään avokaalla. Diktaattori yrittää vielä viimeisessä puheessa vakuuttaa kansan, että hän on oikea johtaja ja kapinalliset ovat torakoita. Sinä ole toista mieltä - anna avokkaalle vauhtia!

Toinen peli liittyy teinitähti Justin Bieberiin. Peli on tehty CSI-poliisisarjan pohjalta, jossa Justin Bieber esittää Jason McCann-nimistä ongelmanuorta. Sarjassa Justin ammutaan kuoliaaksi, mutta sinä voit pelissä yrittää tehdä ne aikeet tyhjiksi.Tervetuloa uudelle pelisivustolle
Julkaistu: vmm, 15.06.2011

Tervetuloa uudelle suomalaiselle 1pelit.fi -pelisivustolle. Täältä löydät parhaat ja täysin ilmaiset nettipelit. Pelejä löytyy jo lähes tuhat kappaletta ja määrä lisääntyy kokoajan. Laadun kuitenkaan kärsimättä.

Pelit valitaan käsipelillä eli pelit testataan ainoalla oikealla tavalle; Pelaamalla. Näin joukkoon valikoituvat vain parhaat pelit. Pelien kuvaukset ja ohjeet on suomennettu ja ne löytyy pelisivulta jokaisen pelin alapuolelta.

Tervetuloa pelaamaan!

   
Päivitä Satunnainen peli:
Punainen pallo 4: vol. 3
Punainen pallo 4: vol. 3
Muut pelit

1692 x pelattu

toad Omat suosikit

  • Kirjaudu, niin voit tallentaa omia suosikkipelejä!